Poedercoaten

Snelle bescherming van uw metaal in iedere gewenste kleur

Een kleurvol resultaat

Wij richten ons op het poedercoaten van metalen onderdelen in kleine tot middelgrote productie hoeveelheden. Door onze kennis en hoge mate van flexibiliteit, garanderen wij de beste kwaliteit en service, tegen een snelle levering en een zeer gunstige prijs.

Wat we doen

Bij dit elektrostatisch verfproces spuiten we door middel van perslucht, negatief geladen poederdeeltjes op een positief geladen werkstuk. Vervolgens verhitten we het geheel in een oven waarna er een hechte coating ontstaat. Deze coating kenmerkt zich ten opzichte van natlakken door een zeer slagvast oppervlak wat de levensduur van uw product geruime tijd verlengt.

Flexibel en snel

Ons proces wordt toegepast op verschillende metalen variërend van dun plaat- en profielmateriaal tot en met zwaar constructiestaal. Wij maken gebruik van het nieuwste Wagner poedercoatsysteem wat ons in staat stelt om uiterst snel en flexibel producten en halffabricaten te bewerken.

Onze kleuren

De variatie in kleur en effect is zeer divers. Van de normale mat en hoogglans RAL-kleuren tot speciale structuur coatings en metallics. Bent u op zoek naar een specifieke kleur of een bepaald effect, kom dan gerust een kijkje nemen bij onze vestiging in Waalwijk.