Natlakken

Traditioneel vakmanschap met oog voor detail

Een kleurvol resultaat

Wij richten ons op het natlakken van hoogwaardige producten zoals componenten uit de interieurbouw. Materiaal kan variëren van hout en kunststof tot aan verschillende metaalsoorten. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor een perfecte laklaag voor uw product.

Onze toepassing

Onze natlakken zijn toepasbaar op zeer uiteenlopende ondergronden. Exclusieve producten vergen een hoge mate van kwaliteit voor een stijlvolle, luxe uitstaling. Wanneer uw product niet in aanmerking komt voor een poedercoating en/of er specifieke eisen worden gesteld, dan is Color Metaaldesign tevens expert op het gebied van een natlak behandeling.

Onze kennis

Door onze kennis en ervaring, welke we in het verleden hebben opgebouwd vanuit de autoschadeherstelbranche, kunnen wij u zeer zeker van dienst zijn. Deze branche hebben we inmiddels achter ons gelaten maar het heeft ons de nodige spuittechniek ervaring opgeleverd om uw product uitermate vakkundig te lakken.

Onze kleuren

In tegenstelling tot poedercoaten is de variatie in kleur en effect van natlak oneindig. Bent u op zoek naar een standaard of een eigen lak, bezoek dan gerust onze vestiging in Waalwijk. Samen vormen we uw unieke kleur naar wens.